Szauna2018 2018-08-28T19:47:12+00:00

Szaunázz egy gyönyörű helyen a barátaiddal, szerelmeddel és légy részese egy különleges élménynek a Mobil Szaunában. Egy hatszemélyes fatüzelésű szaunából nézni a Dunát nem mindennapi. Ráadásul az egésszel egy jó ügyet támogatsz, a part fejlődéséért dolgozó Valyo Egyesületet.

Ez tényleg működik?!
Igen, mire jöttök már ropog a tűz a szaunakályhában, a buszban van öltöző is, valamint egy jóleső hideg zuhanyt biztosítunk nektek.

Mit kell hoznotok?
A Ti dolgotok csak annyi, hogy hozzatok papucsot, fürdőruhát, törülközőt és érezzétek jól magatokat másfél órán át.

Hol van?
A Mobil Szauna 2018-ban is a Duna-parton lesz, ezúttal a Rákóczi hídnál. Ez egy új terület a Duna-parton, amit a következő időszakban a Lánchíd pesti hídfőjéhez hasonlóan szeretnénk felvirágoztatni. Térképhez kattints: http://bit.ly/2CUBVWU

Mikor?
2018. január 17-től vehető igénybe. Időpontot itt tudsz foglalni, de ide kattintva kupont is vásárolhatsz ajándékba, ami bármikor beváltható a szabad időpontokon.

Miért?
Kiváló ajándéknak, mivel egy exkluzív élmény sokkal többet jelent, mint egy tárgy!
Önmagadnak is ajándék, mert akár együtt is mehettek! Egy szaunabelépővel hat embernek szerzel örömet, akiket a megajándékozott választhat ki.
Nem kell tudnod a megajándékozott mikor ér rá, a belépő a szabad időpontokban bármikor felhasználható.

Hogyan juthatsz hozzá?
A megrendelést követően a szaunabelépőt egy díszborítékba tesszük, melyet egy postai levélben kapsz meg néhány napon belül.

Ha szeretnéd, hogy karácsony előtt biztosan megérkezzen hozzád, add le rendelésed legkésőbb december 20-ig. A belépőjegy támogatás a Valyo – Város és folyó Egyesület számára, aki azért dolgozik, hogy jobb és élhetőbb legyen a Duna-part. A 15.000 forintos adományt a költségeink levonása után a Valyo 2018-as projekjeinek megvalósítására fordítjuk!

Kiknek ajánljuk?
Pároknak, baráti társaságoknak, csapatépítő tréningnek, vagy kiváló családi programnak is.

További információk és beszámolók a 2014 óta futó Valyo Mobilszauna projektről.

Támogatás és foglalás:

Időpontot foglalni ide kattintva tudsz.

Támogatás küldése PayPalen keresztül:
Kattints ide, ha banki utalással támogatnál minket!