Your aertertddress will show here +12 34 5r6 78
Így rendelkezz adód 1%-áról

Amikor leadod az adóbevallást, támogass minket:

Idén a Valyo – Város és Folyó Egyesület a KÉK – Kortárs Építészeti Központtal közösen gyűjti az adó 1%-át.

A befolyó összeget a KÉK-kel való közös projekt(ek)re fordítjuk. Személyi jövedelemadód 1%-a így most nem csupán a budapesti Duna-part felvirágoztatását mozdíthatja előre, hanem az építészet társadalmasítását is.

Amennyiben szeretnéd támogatni a Valyo és a KÉK törekvéseit, támogass, hogy együtt projekteljünk:
Adószám: 18189223-1-43
Kortárs Építészeti Központ Alapítvány

Hogyan kell felajánlani az 1%-ot?
Egy átlagos SZJA 1%-a több ezer forint, így megéri rászánni azt az 5 percet, amennyibe az online folyamat telik. Először is menj a https://eszja.nav.gov.hu oldalra, ahol be kell jelentkezned az ügyfélkapuba.
A felajánlást május 20. éjfélig teheted meg.


Az 1+1% résznél a nyilatkozom gombra kattintva jutsz tovább, ahol a rendelkező nyilatkozat fülre kattintva lenyílik az ablak, ahol ki kell tölteni az adatokat. Megadhatod a személyes adataidat, így tudni fogjuk, hogy tőled kaptuk a támogatást, de ez nem kötelező. A rendelkezés civil kezdeményezés részére szekciónál a kedvezményezett adószámához írd be a Kortárs Építészeti Központ Alapítvány adószámát: 18189223-1-43 (a kötőjeleket nem kell beírni, a rendszer kitölti magától).


Automatikusan meg fog jelenni a civil kedvezményezett nevénél az, hogy Kortárs Építészeti Központ Alapítvány. Az utána következő részben egyházak számára ajánlhatsz fel további részt a személyi jövedelemadódból. Ezután a nyilatkozatot el lehet menteni, ám fontos, hogy ez nem egyenlő a beadással! Ezután a tovább a beadáshoz gombra kell kattintani, majd a beadás gombra. Ha minden jól ment, akkor ezt kell látnod a képernyőn: 

  • Text Hover