Így rendelkezz adód 1%-áról

Add nekünk az 1%-od, mi neked adjuk a Duna-partot!

Civil szervezetként azért dolgozunk, hogy szabadon használhassátok a Dunát és a Duna-partot, hogy magatokénak érezzétek a Várost és a Folyót. Munkánk folytatásához támogatásotok elengedhetetlen, ezért arra kérünk ajánljátok fel nekünk SZJA adótok 1%-át 2024 május 21-ig!

 

Név: Város és Folyó Egyesület

Adószám: 18594971-1-42

Mire költjük?
A felajánlásokból befolyt összegekből a Valyo Egyesület alapműködését (honlap, könyvelő, bérleti díjak) finanszírozzuk.

Hogyan kell felajánlani az 1%-ot?
Egy átlagos SZJA 1%-a több ezer forint, így megéri rászánni azt az 5 percet, amennyibe az online folyamat telik. 

1.  Látogass el az SZJA bevallás oldalára https://eszja.nav.gov.hu 

2. Jelentkezz be az általad preferált módon az ügyfélkapuba. 

3. Az 1+1% résznél a nyilatkozom gombra kattintva jutsz tovább, ahol a rendelkező nyilatkozat fülre kattintva lenyílik az ablak, ahol ki kell tölteni az adatokat. Megadhatod a személyes adataidat, így tudni fogjuk, hogy tőled kaptuk a támogatást, de ez nem kötelező. A rendelkezés civil kezdeményezés részére szekciónál a kedvezményezett adószámához írd be a Város és Folyó Egyesület adószámát: 18594971-1-42 (a kötőjeleket nem kell beírni, a rendszer kitölti magától).

4. Automatikusan meg fog jelenni a civil kedvezményezett nevénél az, hogy „Város és Folyó Egyesület”. Az utána következő részben egyházak számára ajánlhatsz fel további részt a személyi jövedelemadódból. Ezután a nyilatkozatot el lehet menteni, ám fontos, hogy ez nem egyenlő a beadással! Ezután a tovább a beadáshoz gombra kell kattintani, majd a beadás gombra. Ha minden jól ment, akkor ezt kell látnod a képernyőn: