Így rendelkezz adód 1%-áról

Amikor leadod az adóbevallást, támogass minket:

Név: Valyo Egyesület
Adószám: 18594971-1-41

Mire költjük?
A felajánlásokból befolyt összegekből a Valyo Egyesület alapműködését (honlap, könyvelő, bérleti díjak) finanszírozzuk.

Hogyan kell felajánlani az 1%-ot?
Egy átlagos SZJA 1%-a több ezer forint, így megéri rászánni azt az 5 percet, amennyibe az online folyamat telik. Először is menj a https://eszja.nav.gov.hu oldalra, ahol be kell jelentkezned az ügyfélkapuba.
A felajánlást május 20. éjfélig teheted meg.

Az 1+1% résznél a nyilatkozom gombra kattintva jutsz tovább, ahol a rendelkező nyilatkozat fülre kattintva lenyílik az ablak, ahol ki kell tölteni az adatokat. Megadhatod a személyes adataidat, így tudni fogjuk, hogy tőled kaptuk a támogatást, de ez nem kötelező. A rendelkezés civil kezdeményezés részére szekciónál a kedvezményezett adószámához írd be a Valyo Egyesület adószámát: 18594971-1-41 (a kötőjeleket nem kell beírni, a rendszer kitölti magától).

Automatikusan meg fog jelenni a civil kedvezményezett nevénél az, hogy Valyo Egyesület. Az utána következő részben egyházak számára ajánlhatsz fel további részt a személyi jövedelemadódból. Ezután a nyilatkozatot el lehet menteni, ám fontos, hogy ez nem egyenlő a beadással! Ezután a tovább a beadáshoz gombra kell kattintani, majd a beadás gombra. Ha minden jól ment, akkor ezt kell látnod a képernyőn: