Hogyan (ne) adjuk el a RAKPARTOT? – Valyo minikonferencia és karácsonyi buli

December 19-én, kedden 18 órától minikonferenciát és karácsonyi bulit tartunk a Három Hollóban. Szakmai előadásokon, kerekasztal beszélgetésen keresztül invitálunk minden a RAKPART~2023 projektben résztvevő partnerünket, szakértőket és városlakókat közös gondolkodásra, értékelésre, kérdések feltevésére, vitára a rakpart jelenét és jövőjét illetően. Az est második felében az ünneplésé lesz a főszerep, tortával, tombolával és zenével várunk titeket! 

Részletes program >>

Sokak szerint az idei nyár egyik legnépszerűbb és egyben legmenőbb kiülős helye Budapesten a Jane Haining rakpart volt. Az az érzés lengte be a Duna-partot, hogy most megint történik valami a városban. A Valyo életében is ez volt a legnagyobb eseménysorozat, amit valaha megszerveztünk: április 22-től október 23-ig folyamatosan alakítottuk a RAKPART-ot és fogadtuk be az különlegesebbnél különlegesebb programokat.

Szeretnénk ezért meghívni benneteket egy közös beszélgetésre a RAKPART~2023 tanulságairól és a terület jövőjéről, egybekötve egy évzáró karácsonyi ünnepléssel.
 
HOGYAN ADJUK EL JOBBAN a RAKPARTOT?
A beszélgetés témája lesz egyrészt, hogy hogyan tegyük a RAKPART-ot még vonzóbbá, hívogatóbbá a következő évben, és milyen programokkal, új funkciókkal keltsük életre a Viadukt helyiségeket.
 
HOGYAN NE ADJUK EL A RAKPARTOT?
Másik szempontból téma lesz, hogy hogyan tudjuk elősegíteni a minél sokszínűbb és változatosabb programokat anélkül, hogy külföldi turisták exkluzív bulihelyévé váljon a rakpart. Hogyan maradjon a RAKPART elsősorban a budapestiek köztere?
 
A rövid előadások és a kerekasztal beszélgetés után kötetlenül folytatódik az esemény zenei kísérettel, tombolával, tortával, Valyo-s élményekkel.
 
Program:
18:00-18:45 ~ Előadások
18:45-20:00 ~ Hogyan (ne) adjuk el a RAKPARTOT? – kerekasztal beszélgetés
20:00-22:00 ~ Dj Panda
21:00 ~ Valyo Tombola
 
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
 
Az esemény ingyenes, regisztráció sem szükséges!