Névadó Ünnepség~Föld Napja~I Bike After

ILYEN VOLT A NÉVADÓ ÜNNEPSÉG A RAKPARTON ÁPRILIS 20-ÁN!

Nyarasat játszottunk a Strand lépcsőnél, táncra perdültünk a Kikötő lépcsőnél, önfeledten rajzoltunk a Csillag Illés lépcsőnél, grillezőt takarítottunk a Piknik lépcsőnél, elképzeltük a napot amikor majd az Eötvös gimi diákjai a RAKPARTRA jönnek el évnyitó koszorúzni az Eötvös lépcsőnél, matrózosban pózoltunk a Matróz lépcsőnél és pattogtattuk a frissen szedett köveket a nemzeti nemzetközi kacsakő dobó bajnokságon a Kacsakő lépcsőnél. 

Köszönjük a Szakkörtének a szuper nyomdákat, Annának és Sárának a sok-sok színes követ, a Járókelőnek a szakszerű avatást, Dér Zsoltnak a felejthetetlen szakkomentátorkodást, Cyborg Templar-nak és Tibsának pedig a jobbnál-jobb beateket amik tartották bennünk a lelket meg a meleget, nektek pedig, hogy eljöttetek és ezen a hétvégén is birtokba vettétek a RAKPARTOT!

Ne feledjétek, minden hétvégén tiétek a part, használjátok ki! 

A RAKPART~2024 projekt a Valyo – Város és Folyó egyesület koordinációjában a Budapest Brand és Budapest Főváros önkormányzatának megbízásából valósul meg.
 
Fotók: Kaszics Bálint
Április 20-án, szombaton, Névadó Ünnepség~Föld napja~I Bike After a RAKPARTON!

Tali a Lánchídtól délre a harmadik nagy hajónál? Néha bonyolult elmagyarázni, hogy pontosan, hol találkozunk. Ezért idén elnevezzük a rakpart helyszíneit, hogy könnyebben tájékozódjunk ezen a hosszú területen a Jane Haining rakparton a Lánchíd és az Erzsébet híd között.

A RAKPART~2024 projekt helyszíneinek névválasztását széleskörű egyeztetés előzte meg a Valyo névadó bizottságában, szakértők segítségével. Az elnevezéseket a helyszín története, funkciója és jövőben használata határozza meg.

A névadó ünnepség-sorozat minden helyszínen tematikus eseményeken vehetsz majd részt: lesz kacsakődobó verseny, kavicsfestés, aszfaltrajzolás, grillezés, röplabdázás, recycling workshop és zene Cyborg Templar és Tibsa jóvoltából.

Ja és persze ha napközben tekersz az I Bike Budapesten, az afteren itt a helyed!  

Részletes program az eseményben: Névadó Ünnepség ~ Föld Napja ~ I Bike After

Minden program ingyenes!

Találkozunk a parton!