RAKPART~2024 program szervezés

 IDÉN A VALYO CSAK SZEPTEMBERI HÉTVÉGÉKRE SZERVEZ PROGRAMOT A RAKPARTRA! 

Mint az már sokatokhoz eljuthatott, a Főváros megbízásából a Főkert idén fákkal, árnyékolókkal, ágyásokkal teszi kellemesebbé a szabad Jane Haining rakpartot. Az eredeti tervek alapján az átalakítási munkálatokkal az érintett területen (a rakpart Viadukt Terasztól a Valyo Közösségi Viaduktig eső macskaköves része) július 15-ig végeztek volna, de néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy a kivitelezés csúszni fog, így a terület átadása is. Ezért mint Valyo úgy döntöttünk, hogy az eredetileg július 15 és augusztus 15 közötti időszakra tervezett általunk koordinált, a tavalyihoz hasonló közösségi programszervezést idén augusztus 31 és szeptember 30 között hétvégente valósítjuk meg.  Mindennek fényében a következő opciók közül választhattok, ha szeretnétek idén programot hozni a RAKPARTRA: 

KÖZÖSSÉGI PROGRAMSZERVEZÉS A VALYO ÉGISZE ALATT  – 2024 Augusztus 31 – Szeptember 30, hétvégente

A tavalyihoz hasonló módon (több helyszínen, önkéntes alapon, közterület használati engedéllyel, a Valyo csatornáin megjelenve) idén ősszel vesszük birtokba veletek együtt a RAKPARTOT. 

 Ha te is hoznál programot a RAKPART-ra, jelentkezz program ötleteddel az alábbi űrlap kitöltésével! 

ÖNSZERVEZŐDÉS MINIMÁL PROGRAMOKHOZ – 2024 – Június 1 – Október 23, hétvégente

Használjátok a RAKPARTOT kedvetekre közterületként! Arra biztatunk titeket, hogy vegyétek birtokba /lakjátok be kreatívan, a saját és közösségetek igényeit kielégítően, másokat nem zavarva a területet az egész szezon alatt. (Az aszfaltos rész az építkezés ideje alatt is rendelkezésetekre áll) Szervezhettek bármilyen olyan programot saját felelősségre, ami nem igényel infrastruktúrát, közterület használati engedélyt és nem számít kereskedelmi tevékenységnek. 

PROGRAMJAVASLAT A VIADUKT TERASZ CSAPATÁNAK – 2024 Június 1 – Október 23, hétvégente

A Viadukt Terasz egész nyáron (az építkezés alatt is) üzemel és ők szerveznek programokat. Amennyiben ebben az időszakban szeretnétek megjelenni a rakparton, írjatok a viadukt.rendezveny@gmail.com e-mail címre. 

Köszönjük a megértést, találkozunk a RAKPARTON!