Mobil Szauna 2018-12-04T11:31:32+00:00

Szaunázz egy gyönyörű helyen a barátaiddal, szerelmeddel és légy részese egy különleges élménynek a Mobil Szaunában. Egy hatszemélyes fatüzelésű szaunából nézni a Dunát nem mindennapi. Ráadásul az egésszel egy jó ügyet támogatsz, a part fejlődéséért dolgozó Valyo Egyesületet.

Ez tényleg működik?!
Igen, mire jöttök már ropog a tűz a szaunakályhában, a buszban van öltöző is, valamint egy jóleső hideg zuhanyt biztosítunk nektek.

Mit kell hoznotok?
A Ti dolgotok csak annyi, hogy hozzatok papucsot, fürdőruhát, törülközőt és érezzétek jól magatokat másfél órán át.

Hol van?
A Mobil Szauna 2019-ben is a Duna-parton lesz, a Valyo Kikötőben. Térkép

 

Mikor?
2019. január 5-től vehető igénybe. Időpontot fent vagy itt tudsz foglalni, de ide kattintva kupont is vásárolhatsz ajándékba, ami bármikor beváltható a szabad időpontokon.

Miért?
Kiváló ajándéknak, mivel egy exkluzív élmény sokkal többet jelent, mint egy tárgy!
Önmagadnak is ajándék, mert akár együtt is mehettek! Egy szaunabelépővel hat embernek szerzel örömet, akiket a megajándékozott választhat ki.
Nem kell tudnod a megajándékozott mikor ér rá, a belépő a szabad időpontokban bármikor felhasználható.

Hogyan juthatsz hozzá?
A megrendelést követően a szaunabelépőt egy díszborítékba tesszük, melyet egy postai levélben kapsz meg néhány napon belül.

Ha szeretnéd, hogy karácsony előtt biztosan megérkezzen hozzád, add le rendelésed legkésőbb december 17-ig. A belépőjegy támogatás a Valyo – Város és folyó Egyesület számára, ami azért dolgozik, hogy jobb és élhetőbb legyen a Duna-part. A 15.000 forintos adományt a költségeink levonása után a Valyo 2019-es projekjeinek megvalósítására fordítjuk!

Kiknek ajánljuk?
Pároknak, baráti társaságoknak, csapatépítő tréningnek, vagy kiváló családi programnak is.

További információk és beszámolók a 2014 óta futó Valyo Mobilszauna projektről.

 

Támogatás és foglalás:

Ajándék jegy

PayPalen keresztül vagy banki átutalással tudsz rendelni. 

A jegyben megkapott a kódot kell majd foglaláskot beírni. Ha már most szeretnél időpontot is foglani, akkor azonnal megteheted eggyel lejebb, ebben az esetben nem küldünk jegyet. 

 

Időpontot foglalni ide kattintva tudsz.

 

 

Találkozunk a Kikötőben!