Valyo Klub 8 ~ Duna Minimum

Március 7-én, csütörtökön, 18h-tól újra Valyo Klub a Valyo Bázison!

Ezúttal a Duna Minimum programunkat mutatjuk be, mely azokat az önkormányzati hatáskörbe tartozó beavatkozásokat gyűjti össze, amivel, szebbé, jobbá, élhetőbbé válhat a Duna-part és minél több budapesti számára elérhetővé válhat a Duna. A Duna Minimum programot azzal a céllal állítottuk össze, hogy szakmai ajánlást tegyünk minden a júniusi önkormányzati választásokon induló (fő)polgármester és képviselőtestületi jelöltnek.

A Duna Minimumot erősítve két izgalmas Duna menti területet is bemutatunk Római-part és a Pünkösdfürdőt, melyek ha nem is teljességükben, de részleteikben mindenképpen jó példával szolgálnak más kerületek, Duna-partok fejlesztésére.

Előadnak: 

  • ‘Római-parti közösségi tervezés tapasztalatai’Szaló Péter Tamás – várostervezési szakértő, az Okosvárosért és Részvételiségért felelős főpolgármester-helyettesi iroda munkatársa. 
  • Duna Minimum, javasolt fejlesztések a következő önkormányzati ciklusra – Valyo – Város és Folyó Egyesület

A két-három havonta csütörtökön jelentkező Valyo Klubon lehetőséget adunk a találkozásra a közterekkel, kultúrával, közösségekkel foglalkozó városlakóknak és szakembereknek. További témafelvetéseket a helyszínen és e-mailben is várunk az info@valyo.hu címre.

 

További részletek az eseményben: Valyo Klub 8 ~ Duna Minimum

A Valyo Klub látogatása ingyenes, ám adományokkal támogathatjátok az egyesület működését!


Magnet Bank
Bsz: 16200151-18531541
https://valyo.hu/paypal/
Közleménybe írjátok, hogy adomány.