Idén, egymás után immáron a harmadik szezon során számos újítással várja a kikapcsolódni vágyókat az albertfalvi Duna-parton kialakított Árasztó-part. Akárcsak az eddigi években, ismét kis költségvetéssel, valamint apró beavatkozások segítségével alakítottuk át a területet pihenő- és szabadidős parkká.

Ahogy azt már megszokhattuk, a Fővám tértől biciklivel mindössze 25 perc alatt megközelíthető Duna-parti szakaszon  napozóágyak, grillező- és sütögető helyek, homokos röplabdapálya, hinta, számos növény várja az érdeklődőket, illetve továbbra is itt található Budapest első és egyben teljesen egyedülálló komposzt mosdója.

Gyakran jársz az Árasztó-partra? Elhagytad a kedvenc pulcsidat a tegnap esti sütögetéskor? Nem találtad a locsolókannák kódját, pedig jó lett volna leönteni a tüzet grillezés után? Értesülj első kézből a programokról, kapcsolódj a többiekhez és légy naprakész a partot érintő tervekről, fejleményekről.
Csatlakozz az Árasztó-part Barátai csoporthoz és hívj meg másokat, akik szívesen lennének ennek a közösségnek is a tagjai!

Az Árasztó-part Újbuda Önkormányzatának és az INSERT program pénzügyi támogatásával valósul meg.