Őszig minden hétvégén autómentes a pesti Rakpart!

Május közepétől szeptember végig hétvégente – a Margit híd és a Közraktár utca között – a Fővárosi Önkormányzat lezárja a gépjárműforgalom elől a pesti alsó Rakpartot és teljes szélességben átadja a Duna partján kikapcsolódni vágyó gyalogosok, családok, kerékpárosok és sportolók számára.

A Város és Folyó Egyesület céljai között kezdetektől fogva szerepel a budapesti Duna-partok gyalogos- és kerékpárosbaráttá tétele vagy épp a szabadidős közösségi programok közvetlenül a folyópartra szervezése. Céljainkról még többet olvashattok ide kattintva.

A megnyitott Rakparton már több programot is szerveztünk. A Pünkösdi hosszú hétvégén a Tisztítsuk meg együtt a rakpartot! eseményünkön szemétszedésre, a Színezzük ki a rakpartot! programunkon pedig közös krétarajzolásra hívtunk minden érdeklődőt.

A Fővárosi Önkormányzat, a Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. és a Valyo együttműködésében a nyár folyamán még számos közös program várható, ezért továbbra is kövessétek a híreinket!

[vc_row][vc_column][md_slider_carousel slider_images=”5301,5302,5303,5304,5305,5306,5307,5309,5310,5311,5312″ slider_heights=”600″ slider_margin=”10″ slider_nav_active_color=”rgb(16, 175, 213)” slider_shadow=”no” slider_auto_play=”yes” slider_slider_speed=”5″ md_slider_carousel_animation_type=”fade” md_slider_carousel_animation_speed=”200″ md_slider_carousel_animation_delay=”0.0″ md_slider_carousel_animation_position=”center” md_slider_carousel_animation_show=”once” md_slider_carousel_animation_easing=”Quart.easeInOut”][/md_slider_carousel][/vc_column][/vc_row]