Your aertertddress will show here +12 34 5r6 78
A Valyo csapata
Lohász Cili

A Valyo alakulása óta a csapatban vagyok, és a láthatalan részeket szoktam csinálni: ráírni, kérdezni, meghívni, kitalálni, elmesélni. Feltölt, ha a Duna-parton lehetek, nagyon fontos nekem a természettel való szoros kapcsolat. Folyamatosan a tereket figyelem, hol, milyen érzés lenni: hol jó a csí.

Tömör Miklós

Szeretek a Dunában fürdeni, a parton sétálni és bringázni, leülni dumálni. A kezdetektől szinte minden valyós dologban benne vagyok. Szeretem Budapestet, azt amikor él a város, és szeretek ezekben a dolgokban részt venni, kitalálni új dolgokat és látni, hogy az emberek szeretik. Szeretek tervezni, szervezni, és építeni is.

Schanz Judit

Eleinte, mint lelkes közönség, random önkéntes, 2016-tól a Fák a Rómain csoport közösségszervezőjeként csatlakoztam a Valyohoz. Jó a Szabihídon hídmesterkedni, lécet festeni a Rómain. De a legfontosabb, hogy közösségek gyűlnek össze és alakítják velünk a Duna-partot.

Péter Benjámin

Zenével, színházzal és mindenféle kulturális események szervezésével segítem az egyesület munkáját. A Valyo Kikötő és a Szabihíd művészeti programjait koordináltam. A Valyo Evezős Szakosztályának jelenleg egyedüli tagjaként igyekszem minden szabadidőmet a Dunán tölteni.

Kornai-Varga Dávid

Én vagyok a csapat egyik konstruktőre / tervezője / megvalósítója. Ha valamilyen tényleges beavatkozást tervezünk, akkor jól szokott jönni az építész végzettségem és az asztalos tapasztalataim. A Duna pedig minden évszakban és napszakban lenyűgöz. Ha tehetem vízre szállok.

Király Zsuzsanna

Az első kacsakő bedobásától kezdve kísérem, merre tekereg a Valyo sodra. Az ellenőrző bizottság tagjaként a szabályos működést segítem.

Kukucska Gergő

Építész vagyok. Sok-sok program, tervezés és installáció építés közös élménye köt a Valyo csapatához. Remélem, hogy a jövőben is egyre több játékosan inspiráló felület létrehozásán dolgozhatunk, a Duna és a partjai pedig egyre aktívabb részévé válnak a közösségi életnek!

Lóczi Viola

2011 óta vagyok a Valyo csapat tagja, azóta kisebb nagyobb intenzitással, de főleg a programok szervezésében és lebonyolításában veszek részt. A víz, a víz közelsége mindig is erősen vonzott. Ez a vonzalom hova máshova irányíthatott volna Budapesten, mint a Duna partjaira?

Szőllőssy Kristóf

A Valyo kommunikációs munkáit segítem tanácsokkal (abban nagyon jó vagyok) vagy gyakorlati munkával (ahhoz azért bökdösni kell néha, tudomásom szerint ezt a bemutatkozást is utolsónak adom le). Ja, és ezüstérmes lettem a Valyóval még az első közös Regattánkon!

Valyo Kacsa

A Valyo totemállata és identitáshordozója vagyok. Az egyesület szakrális rítusai és a Valyo szellemiségének magas szintű képviselete tartozik hozzám. 2013 nyarán sodort a Duna a Valyo !Partra, azóta erősítem a csapatot.

Tóth-Kalló Évi

2016-ban kapcsolódtam be a Valyo római-parti munkájába. Demonstrációkkal, figyelemfelhívó akciókkal tiltakoztunk a parti mobilgát ellen. FÁK a Rómain civil csoportunk azóta is aktívan részt vesz a Római megújításában és közösségi életében. Inspirál minden új közös projekt FÁK, EVEZÉS, STRAND a Rómain! GÁT a Nánásin!

Nagy Tamás

Imádom a Dunát és a várost. Víz mellett nőttem fel, így a víz látványa és a vízpart adta lehetőségek kihasználása egyik lételemem. A Valyo munkásságát dokumentálom fotóimmal. Bízom benne, hogy az emberek képeim hatására nem csak gondolkodnak hanem tesznek is azért, hogy egy jobb hely legyen ahol élünk!

Madácsi Flóra

A szabadstrand építésekor csatlakoztam. Kedvenceim a kísérletezés, az akciók, hasznos dolgok tervezése és megépítése, meg látni az embereket, ahogy birtokba veszik. Jó lenne, ha a belvárosi Duna partján és vizében nőhetne a biodiverzitás emberekkel meg más élőlényekkel.

Balogh Zsuzsi

2017 nyarán kapcsolódtam be az első Szabihíd szervezésébe és kerültem kapcsolatba a Valyoval. Hamar szívügyemmé vált a projekt, az egész csapat és amit képviselnek. Így lettem a következő két Szabihíd alkalmával is szervező és programkoordinátor. Ez ilyen, szerelem.

Szőke Timi

A Kikötő volt az első valyós szerelem projekt, amiben benne voltam. Azóta a szervezésben és a misztikus pályázatírásban segítek leginkább, de szívesen festek köztéri bútorokat, falakat, táblákat, bármit, de a legjobb együtt lenni a Duna-parton.

Vekerdy Panni

2013 óta a legkülönbözőbb valyós projektekben vettem részt. A város mellett, szinte a Dunában nőttem fel, szóval Budapesten igazán hiányzott a pancsolás, ezen a valyós események mindig enyhítettek. Két éve svédországi tavakra cseréltem a Dunát, de ez még változhat...

Dér Asia

A Valyo alakulásának éjszakája óta a szervezet körül sündörgök. Főleg videó dokumentációs feladatokkal segítem a munkát, de lelkesen vakolok, pultozom, vagy szaunát fűtök. Budapesten a legjobb dolog a Duna és bízom benne, hogy a dunai fürdőzés, partjainál piknikezés, biciklizés nemsokára már nem utópia lesz.

Szőllőssy Balázs

A kezdetektől nyomon követtem a Valyót, aztán idővel egyre több program szervezésébe, koordinációjába kapcsolódtam be. Mostanában egy nagyobb víz partjáról drukkolok a csapatnak, de a szívem mindig visszahúz a Dunához!

Balogh Kata

Voltam programszervező, pultos vagy éppen szauna építő. A Szabihíd lábánál búcsúztam el a Valyotól, azóta Barcelonában élek. A Duna part, a függőágyak, s a Valyo közössége azon kevés dolgok közé tartozik ami hiányzik Budapestről, s amiért még szívesen megyek néha haza.

Szőllőssy Dani

Még az első Valyo !Parton csatlakoztam pultosként, aztán itt ragadtam. Nem véletlenül, hiszen lehettem már szaunamester, pontozóbíró, evezős, építősegéd, szervező és lelkes önkéntes. A lényeg a helyszín, hiszen a Duna összeköt: várost, országokat, kultúrákat, embereket.

Spengler László

Egy faluból költöztem a fővárosba, ahol szomorúan láttam, hogy az emberek nem értékelik és nem védik meg a betontól a természeti kincseiket. Egy civil mozgalom által kerültem közelebb a Valyohoz, szívesen építgetek, intézkedek és készítek vizuális tartalmakat azért, hogy a Duna mielőbb közös értékké és élménnyé válhasson.

Kocsis Bálint

Először a !Parton találkoztam a Valyoval, később pedig már a Szabihíd és a Kikötő lelkes látogatója voltam. Ma már a szervezőcsapat tagjaként veszek részt a jövőbeli projektekben, amihez Budapest szeretetem, közlekedésrajongásom és a közösségbe vetett hitem ad motivációt.