Hírek

Nyárs fesztivál – Közös sütés az Árasztón

Az Árasztó Part legkedveltebb része a három tűzrakó, ami hétvégente folyamatosan foglalt, családok, baráti társaságok grilleznek itt. Foglaljuk el közösen a tűzrakókat, és sütögessünk egymásnak kedvenc ételeinkből!

Klasszikus szalonna? Egzotikus tofu? Recésre vágott nyársvég, hogy ne csússzon le a kolbi? Te hogyan vágod úgy a hagymát, hogy ne essen szét? Mutasd meg a tudásod és, milyen a te technikád!
Tüzet mi rakunk, nyársat hozz magadnak!

Időpont: 2022. június 25., szombat, 16:00–20:00
Helyszín: Árasztó-part, XI. kerület Albertfalva Duna-part

Hozz bármit, amit szoktál nyársalni, lehet édes vagy sós, desszert vagy köret. Nyerd meg az Arany nyárs díjat! Ha szeretnél indulni, regisztrálj nyársalónak ezen a linken:
https://forms.gle/5s19mBEesEqWgqxt8

Hogy ki a legjobb, azt a zsűri fogja meghatározni. Regisztrálj zsűritagnak, és ha háromnál több jelentkező lesz, akkor sorsolással választjuk ki a zsűritagokat. Itt regisztrálj: https://forms.gle/5s19mBEesEqWgqxt8

A nyársalás mellett lehet még petanqozni, röpizni, tollasozni, lábat lógatni a Dunában és gyakorolni a nyári homokvárépítő versenyre is!

Információk:
A terület megközelíthető kerékpárral, a 33-as busszal és gépkocsival is.
A területen büfé nincs, kérjük hozzatok magatokkal ételt, italt..
Az Árasztó Part Újbuda Önkormányzatának támogatásával valósul meg a Valyo Város és Folyó Egyesület szervezésben.
A part fejlesztése 2021-ben indult és idén új funkciókkal egészül ki. Egy 400 méteres szakaszon mutatjuk meg elképzeléseinket az Albertfalván át húzódó Duna-partról. Teszteljük a lehetőségeket, milyen is lehetne ez a kihasználatlan folyószakasz, ami nagy fejlődés előtt áll.

Author