Várjuk visszajelzéseteket az idei Árasztó-partról november 30-ig!

Ha jártatok idén az Árasztó-parton, akár látogatóként, akár a tér aktív alakítójaként, gondozójaként, kérjük töltsétek ki az alábbi anonim,10 perces kérdőívet 2023 november 30. éjfélig, hogy jövőre még tovább fejleszthessük közösen a Duna-part ezen szakaszát!

Az Árasztó-partot idén harmadik alkalommal üzemeltette a Város és Folyó Egyesület.

Köszönjük mindenkinek, aki segítette az Árasztó-part működését, leandert locsolt, vagy  figyelt a hely tisztaságára.

Az idei hat hónapig tartó szezon után 2024-ben is szeretnénk, ha tovább működne az Árasztó-part. Ahhoz, hogy az igényeknek megfelelően alakítsuk jövőre a területet, szükségünk van az Árasztó-part használóinak, látogatóinak a tapasztalataira és meglátásaira. 

Köszönjük, hogy segítik az albertfalvai Duna-part fejlesztését!

Város és Folyó Egyesület csapata

Az Árasztó-part a 2021-es tesztüzem után idén is  várta a kikapcsolódni vágyókat az albertfalvi Duna-parton. Kis költségvetéssel, illetve kis léptékű beavatkozások segítségével alakítottuk át a területet pihenő- és szabadidős parkká. A Fővám tértől biciklivel mintegy 25 perc alatt megközelíthető Duna-parti szakaszon napozóágyak, grillező- és sütögető helyek, homokos röplabdapálya, biciklitároló, leanderek, asztalok és padok az ártéri erdőben tették szerethetővé a helyet, valamint itt működik Budapest első és egyben teljesen egyedülálló köztéri komposzt mosdója!

A Duna közelsége, a vadregényes partszakasz, nyugalom és csend, ami a legfontosabb értéke az Árasztó-partnak. Ebben az évben is minden korosztály, korábbi és új látogatók is megfordultak a területen: családok és baráti társaságok grilleztek, idős és fiatal párok napoztak vagy sétáltak, sportolók és kutyasétáltatók használták feltöltődésre a partot. 

Az Árasztó-part Újbuda Önkormányzatának és az INSERT program pénzügyi támogatásával valósult meg.