Dunai Regatta

Egyetemi evezős verseny rakparti kísérő programokkal

Magyarország legnagyobb, egyetemek közötti sport, zenei és kulturális fesztiválja, amely nemzetközi evezős és sárkányhajós versenyek köré épül, 2013 óta szervezik. 2013 és 2016 között a Valyo is részt vett a rakparti kapcsolódó programok szervezésében. 
 
A fesztivál ideje alatt lezárták a Budai alsó rakpartot a Rákóczi híd és az Erzsébet híd között, valamint egy időre a Műegyetem rakpartot a Bertalan Lajos utca és a Gellért tér között. 
 
A Valyo missziójához híven a Dunához legközelebbi helyszínen, szinte a Szabadság híd alatt az alsó rakparton szervezett eseményeket. Kiraktuk a köztéri bútorainkat, a Valyo Buszt, amiből kis vendéglátóhelyet üzemeltettünk, volt mozizás, koncertek és éjszakába nyúló táncolás. Kacsakődobó Bajnokságot is szerveztünk kétszer, speciálisan erre az alkalomra kialakított dobó stéggel, a lépcsős rakpart pedig adta magát mint ideális lelátó. 
 
2015-ben még Gerilla Grill avatót is tartottunk, mivel pont ekkora készült el a Betonworkshoppal közösen kialakított mindenki számára használható beton grill.
 
Fotók: Nagy Tamás